BACK TO JOB SEARCH

Junior Supply Chain Coordinator Export

Supply Chain Utrecht Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

Als Junior Supply Chain Coordinator is je belangrijkste doel het leveren van een uitstekende service(level) aan onze internationale distributeurs met minimale kosten en risico's voor JDE. Je bent het centrale aanspreekpunt voor de tijdige productbeschikbaarheid, logistieke planning, exportdocumentatie facturatie en orderinvoer. Dit doe je voor de interne en externe organisatie, voor de landen die je beheert vanuit je distributeursportfolio.

Je verantwoordelijkheden als Junior Supply Chain Coordinator:

  • Je communiceert zelfstandig met zowel interne als externe stakeholders om de belangen van de distributeur te vertegenwoordigen;
  • Je werkt samen met de businessteams om te zorgen voor een succesvolle uitvoering van alle zakelijke, product- en marketinginitiatieven richting onze distributeurs;
  • Je drijft het prestatiecontrolesysteem op basis van standaard KPI's.  Je hebt een systematische probleemoplossing op basis van oorzaakanalyse en systematische eliminatie van verspilling van terugkerende problemen;
  • Je ontwikkelt en benut sterke relaties met onze logistieke dienstverleners, sales en distributeurs die het interne en externe aanspreekpunt zijn voor jouw account(s);
  • Je zorgt voor een financiële prognose / geschatte landing binnen de maand voor jouw distributeursportfolio;
  • Je rapporteert wekelijks en maandelijks aan belanghebbenden met inhoudelijk en zelfgemaakte rapportages.

Je team
Je werkt in het Export Customer Service team wat verantwoordelijk  is voor het totale order-to-cash proces. Dit maakt het team de linking pin tussen de interne JDE-organisatie en onze internationale distributeurs. Het is een dynamische rol, met een hoge mate van zelfstandigheid met betrekking tot het indelen en prioriteren van je werk.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van Junior Supply Chain Coordinator, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • je hebt een afgeronde WO opleiding;
  • je bent ambitieus en bent klaar voor je eerste ervaring in de retail wereld;
  • je bent data-driven, analytisch en hebt een drive voor het verbeteren van processen;
  • je bent klantgericht en zoekt de verbinding met anderen op om steeds tot betere oplossingen voor de klant te komen;
  • je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

  • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
  • 13e maand;
  • Aanvullend partnerverlof voor aanstaande vaders; 
  • Persoonlijk opleidingsbudget;
  • Goede pensioenregeling;
  • Korting op de producten van JDE.

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature met een motivatiebrief en CV ter attentie van Joost Bakker, Talent Acquisition Specialist. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Over JACOBS DOUWE EGBERTS
Het is verrassend wat er allemaal kan gebeuren door een kopje koffie. Bij JACOBS DOUWE EGBERTS, hebben we er onze missie van gemaakt om dit uit te zoeken. Als Customer Development Specialist kan jij impact maken door hier onderdeel van te zijn. Onze mensen zijn hier sinds dag een mee bezig en we zijn er dan ook trots op dat we samen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. Ons koffie- en theeportfolio is verkrijgbaar in meer dan 100 landen. We geloven er in dat iedereen de koffie verdient waar hij of zij zo van houdt, wie je ook bent, waar je ook woont of hoe je het drinkt! Kortom: “A coffee for every cup”.