BACK TO JOB SEARCH

Field Service Lead

Sales Middelfart Full-time Denmark

Jobbeskrivelse

Field Service Lead til område Sjælland, Jacobs Douwe Egberts

Søger du en unik mulighed, hvor du kan være med til at udvikle medarbejdere og kundeoplevelseni et af verdens største kaffefirmaer? Så læs videre her..

Som Field Service Lead bliver du en del af vores Operations team i Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional Danmark. I rollen, har du sammen med to kollegaer i Vest, ansvaret for Operations Danmark, hvilket indebærer det daglige ansvar for Teknikere, Coffee Partnere og Dispatch, hvilket tæller 21 medarbejdere.

Du kommer til at varetage en række opgaver i en alsidig og selvstændig hverdag sammen med dit team. Vi arbejder ud fra kontoret i København samt Ishøj, hvor vores samarbejdspartner har til huse.  

Dine arbejdsopgaver
Din hverdag består af daglig ledelse af 7 Coffee Partnere, som er teamet, der står for levering af varer samt rengøring af kaffemaskiner, 13 teknikere, som står for reparation af kaffemaskiner og 1 dispatcher, som sikre at planlægningen af vores opgaver er bedst muligt struktureret. Det er vigtigt at ’være tæt på’ i relation til at støtte, udvikle samt sikre, at vi sammen med vores kunder skaber fantastiske kaffe øjeblikke sammen!

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

  • Daglig ledelse og løbende udvikling af 21 medarbejdere.
  • Afholde medarbejdersamtaler og foretage coach-rides.
  • Sikre high performance på teamets KPI’er (Produktivitet, Omsætning, Medarbejdertilfredshed, NPS og omkostninger)
  • Sikre optimal planlægning og afholdelse af den daglige drift med den rette fokus på omkostninger og SLA.
  • Drive og engagere sig omkring Operational Excellence, herunder meget specifikt Continuos Improvement og implementering af Operational Excellence
  • Kontinuerligt udvikle serviceoplevelsen overfor vores kunder

Kvalifikationer

Du kan både have erfaring med faget og komme fra en lignende position. Du kan også være motiveret og dedikeret med en anden teknisk baggrund, så længe du har dine ledelsesværktøjer i orden. Det er altså ikke et krav, at du har erfaring fra branchen, blot at du har den rette indstilling. Du kommer med en nysgerrighed, er arbejdsom og har et positivt mindset – og så motiveres du af at skabe resultater, gennem en struktureret tilgang og altid med kunden i centrum.

Jobbet vil indeholde en stejl læringskurve og du kan ligeledes forvente, at vi investerer i din udvikling gennem løbende træning og uddannelse.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:

  • 3-6 års ledelseserfaring, gerne fra en teknisk eller logistik virksomhed.
  • Er selvstændig, proaktiv og kan handle på eget initiativ.
  • Er en teamplayer og indgår positivt i et dynamisk team.
  • En vis erfaring med ledelse af timelønnede.
  • Udviser en høj grad af service og har evnen til at bygge relationer.
  • Drevet af resultater og ønsket om fælles, såvel som individuel succes.

Yderligere oplysninger

Interesseret?
Vil du gerne være en del af en dynamisk virksomhed, hvor du får mulighed for at udvikle din karriere og sætte dit aftryk, så søg stillingen nu. Vi læser ansøgningerne løbende og beder om du ansøger hurtigst muligt ved at indsende din ansøgning og CV. Vi behandler alle henvendelser fortroligt.

Hvis du vil vide mere om stillingen inden du søger den, så er du meget velkommen til at kontakte Nordisk Operations Director, Carsten Nielsen på tlf.: +45 27579135.  

Hvordan er det at arbejde for JDE?

I mere end 265 år har Jacobs Douwe Egberts (JDE) været inspireret af den overbevisning, at det er utroligt hvad der kan ske hen over en kop kaffe eller te. Vores formål er at sikre muligheden for at nyde en ansvarlig kaffe eller te i mere end 100 lande gennem en portefølje der inkluderer mere end 50 brands blandt andre markedsledende og velkendte, som Café Noir, Gevalia, Karat, L’OR, Pickwick, Espresso House og Piazza d’ORO.

Vi er en del af JDE Peet’s som er børsnoteret i Holland og er verdens største pure-play kaffe og te virksomhed. Vores hovedkontor ligger i Holland.

I JDE er vi stolte af vores passionerede og dedikerede medarbejdere der dagligt udfordre status quo samt søger at være de bedste til det vi gør. Vores mål er simpelt og ambitiøst – JDE: A Coffee and tea for every cup.

Hos JDE er vi ”Made to stand out”. Hver dag søger vi progression, vi er ambitiøse af natur, ressourcestærke i vores handlinger og beslutsomme i måde vi er på, så vi sikrer fantastiske kaffeøjeblikke til alle i hele verdenen.

Vi værdsætter vores værdier: Simplicity, Entrepreneurship, Accountability, Discipline og Solidarity og hver dag er vi passioneret for at skabe fantastiske kaffeøjeblikke sammen.