BACK TO JOB SEARCH

Telesales Specialist

Sales Middelfart Full-time Denmark

Jobbeskrivelse

Søger du en unik mulighed, hvor du kan kickstarte din salgskarriere i et af verdens største kaffefirmaer? Og hvor du får muligheden for at sætte dit præg på et team i vækst? Så læs videre her…

Jobbet
Som Telesales Specialist vil du blive en del af vores Telesales team i JDE Professional Danmark. Du indgår i team med vores Field Sales og vil i tæt samarbejde skabe vækst rettet mod B2B regionale kunder.

Vores nye kollega vil skulle varetage en række opgaver i en alsidig og selvstændig hverdag, sammen med det eksisterende team, ud fra kontoret i Middelfart.

Dine arbejdsopgaver
Din typiske hverdag omfatter aktiviteter, som kundekontakt over telefonen, mødebooking og præsentation af vores produkter til potentielle B2B kunder. Du vil også, i samarbejde med dine kolleger, deltage i strategiske diskussioner for at identificere nye muligheder for vækst.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Kvalificering af indkomne leads.
 • Proaktivt opsøgende mødebooking gennem målrettede kampagner.
 • Proaktivt opsøgende salg via telefonen til en specifik målgruppe.
 • Imødekomme samt overgå månedlige salgsresultater og KPI’er
 • Kontinuerligt udvikle på vores koncept sammen med teamet.

Kvalifikationer

Du kan både have erfaring med faget og komme fra en lignende position. Du kan også være motiveret og dedikeret for at starte din karriere inden for det salg. Det er altså ikke et krav, at du har erfaring fra branchen, blot at du har den rette indstilling. Du kommer med en nysgerrighed, er arbejdsom samt har et positivt mindset – og så motiveres du af at skabe resultater, gennem en struktureret tilgang og altid med kunden i centrum.

Jobbet vil indeholde en stejl læringskurve og du kan forvente at vi investerer i din udvikling gennem løbende træning og uddannelse.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:

 • 1-3 års erhvervserfaring, gerne fra salg eller kundeservice.
 • Er selvstændig, proaktiv og kan handle på eget initiativ.
 • Er en teamplayer og indgår positivt i et dynamisk team.
 • En vis erfaring med kontrakter, gerne abonnementsforretning.
 • Udviser en høj grad af service og har evnen til at bygge relationer.
 • Drevet af resultater og ønsket om fælles, såvel som individuel succes.

Yderligere oplysninger

Interesseret?
Vil du gerne være en del af en dynamisk virksomhed, hvor du får mulighed for at drive din karriere og sætte dit aftryk, så søg stillingen nu. Vi læser ansøgningerne løbende og beder om du ansøger hurtigst muligt ved at indsende din ansøgning og CV. Vi behandler alle henvendelser fortroligt.

Hvis du vil vide mere om stillingen inden du søger , så er du velkommen til at kontakte Head of Field Sales, Lasse Staal på + 45 28 14 90 19.  

Hvordan er det at arbejde for JDE?

I mere end 265 år har Jacobs Douwe Egberts (JDE) været inspireret af den overbevisning, at det er utroligt hvad der kan ske hen over en kop kaffe eller te. Vores formål er at sikre muligheden for at nyde en ansvarlig kaffe eller te i mere end 100 lande gennem en portefølje der inkluderer mere end 50 brands blandt andre markedsledende og velkendte, som Café Noir, Gevalia, Karat, L’OR, Pickwick, Espresso House og Piazza d’ORO.

Vi er en del af JDE Peet’s som er børsnoteret i Holland og er verdens største pure-play kaffe og te virksomhed. Vores hovedkontor ligger i Holland.

I JDE er vi stolte af vores passionerede og dedikerede medarbejdere der dagligt udfordre status quo samt søger at være de bedste til det vi gør. Vores mål er simpelt og ambitiøst – JDE: A Coffee and tea for every cup.

Hos JDE er vi ”Made to stand out”. Hver dag søger vi progression, vi er ambitiøse af natur, ressourcestærke i vores handlinger og beslutsomme i måde vi er på, så vi sikrer fantastiske kaffeøjeblikke til alle i hele verdenen.

Vi værdsætter vores værdier: Simplicity, Entrepreneurship, Accountability, Discipline og Solidarity og hver dag er vi passioneret for at skabe fantastiske kaffeøjeblikke sammen.