Coffee Partner – Rutesalg & Operating

Sales & Marketing Middelfart Full-time Denmark

Jobbeskrivelse

Som Coffee Partner hos JDE Professional, bliver du en del af vores store service netværk indenfor vores operation afdeling, hvis fornemmeste opgave er at sikre vores kunder den bedste kaffe og the oplevelse.

Du vil igennem de regelmæssige besøg til de kunder der ligger i dit distrikt, have kunden i centrum og sikre de rigtige løsninger for kunden som JDE’s ansigt udadtil,

Besøgene hos dine kunder vil blive planlagt fra centralt hold, af vores erfarne dispatchers, og du vil på dine kundebesøg skulle varetage flere forskelligartede arbejdsopgaver, så som;

 • Skabe et stærkt kundeengagement igennem relationer til kunderne i dit distrikt
 • Levering af ordrer i aftalt frekvens, eller til ringekunder, med fokus på pleje af kunderelationer
 • Skabe mersalg og krydssalgsmuligheder med kunder i kontaktøjeblikket
 • Rengøring / vedligeholdelse (forebyggende vedligeholdeld + 1. linje service) og udskiftning af vandfiltre. På kaffe/vand maskiner

Kvalifikationer

Til denne rolle som Coffee Partner leder vi efter en person, der har følgende færdigheder og erfaring:

 • Er god til at kommunikere på alle plan, med et positivt og åbent menneskesyn
 • Kan holde mange bolde i luften og holde hovedet koldt når det går stærkt
 • Er struktureret og systematisk i tilgangen til arbejdsopgaverne samt reservedels- og varelageret i bilen
 • Er god til at samarbejde med Teamet og Organisationen
 • Er ansvarsbevidst, dynamisk og imødekommende
 • Er forandringsparat og har viljen til udvikling
 • Du er i stor grad selvmotiverende, med fokus på kunderne og den gode service
 • Resultatorienteret
 • Erfaring med IT systemer
 • Førerbevis til personbil

Hvis du får energi, når du læser vores beskrivelse af rollen, og du føler, at du kan bidrage til eller god organisation, så søg dette job. Vi bestræber os på at nå den højeste kundetilfredshed; vi stræber efter gode resultater, og vi smøger ærmerne op og bliver bedre sammen hver dag.

Andet information

 

Arbejdet vil være på landevejen hos vores kunder, men med mødested og udkørsel fra vores lager i Toulov.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Field Sales Lead, Lars Dethlefsen; lars.dethlefsen@jdecoffee.com

Vi vil løbende have interviews om stillingen, så vi opfordrer dig til at uploade din ansøgning og dit CV så hurtigt som muligt.

Yderligere oplysninger

Din ansøgning på JDE

Hvis du er interesseret i denne karrieremulighed på JDE, skal du trykke på knappen "Jeg er interesseret" og uploade din ansøgning. Efter at have modtaget din ansøgning vil vi gøre vores yderste for at give dig hurtig feedback. En del af rekrutteringsproceduren på JDE vil være en online vurdering, efterfulgt af interviews. Et tjek før ansættelse kan være en del af rekrutteringsprocessen.

I mere end 265 år har JACOBS DOUWE EGBERTS (JDE)været inspireret af overbevisningen om, at det er fantastisk, hvad der kan ske over en kop kaffe eller te. Vi drives af vores formål med at optimere mulighederne for med kaffe og te, at skabe en bedre fremtid. I dag er vores kaffe- og te -portefølje tilgængelig i mere end 100 markeder, med en portefølje på over 50 mærker, der samlet dækker hele kategorilandskabet ledet af førende og kendte navne, som Café noir, Gevalia, KARAT, Douwe Egberts, L 'OR, Pickwick og Piazza d'Oro.

JDE er en del af JDE Peet's, verdens største kaffe- og te firma, med hovedsæde i Holland.

Hvordan er det at arbejde hos JDE?

Vi er stolte over vores passionerede, drevne medarbejdere, der udfordrer status quo og forfølger mestring i alt, hvad de gør. Vores mål er enkelt og ambitiøst - JDE: En kaffe og te til hver kop.

Hos JDE er vi skabt til at skille os ud. Hver dag er vi progressive i vores udsyn, ambitiøse af natur, ressourcestærke i handling og beslutsomme i tilgangen med at bringe kaffe- og te -øjeblikke ud til alle rundt om i verdenen.

Vi værdsætter enkelhed, iværksætteri, ansvarlighed, disciplin og solidaritet, og hver dag brænder vi for at skabe fantastiske kaffestunder sammen.