BACK TO JOB SEARCH

Service Technicus regio Amsterdam

External Utrecht Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

Als Servicetechnicus installeer je koffiemachines, verzorg je het preventief onderhoud en kom je direct in actie wanneer een storing op de koffiemachine wordt gemeld door de klant.

We zijn nu op zoek naar een gedreven technicus die problemen snel en slagvaardig kan oplossen en onze klanten enthousiast te woord staat.

Je overige verantwoordelijkheden:

  • Bezoeken van klanten in de regio en uitleggen geven over gebruik machines;
  • Oplossen van knelpunten op een snelle en effectieve wijze en klanten hierover informeren;
  • Adviseren van klanten over het selecteren en samenstellen van de juiste ingrediënten op het vlak van koffie en thee;
  • Signaleren van commerciële kansen bij klanten;
  • Samenwerken met collega’s.

Waar kom je te werken?
Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional levert koffie- en theeconcepten aan kantoren, overheidsinstellingen, horeca en hospitality, kortom alle instellingen buiten het supermarktkanaal. Vanuit onze ondernemerschap, kennis en rijke traditie zijn wij een strategische partner voor onze klanten en denken wij op creatieve en innovatieve wijze met hen mee over unieke koffie- en theeconcepten. Op deze manier leveren we bij verschillende klanten een bijdrage aan hun doelstellingen op gebied van duurzaam ondernemen en medewerkerstevredenheid.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van servicetechnicus, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • MBO 3 werk- en denkniveau (elektrotechnisch);
  • Geldig rijbewijs B;
  • Je bent goed in het opzoeken van informatie, lezen en begrijpen van elektrotechnische schema’s of waterdiagrammen;
  • Je analyseert storingen op soft- en hardware niveau en lost deze vakkundig op;
  • Handig met de computer en naast werken met Windows, Office, internet en OneDrive vind jij het een uitdaging om te gaan werken met verschillende programmeertools;
  • Onze machines omvatten betaal omgevingen en IT oplossingen. Basiskennis hiervan is dan ook een pré.

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Daarnaast kom je in een jong team met een gemiddelde leeftijd van 35. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

  • Deze functie valt in schaal 7 van de Diensten CAO;
  • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
  • Goede pensioenregeling;
  • Korting op de producten van JDE.

DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!
Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gilbert de Zeeuw,  Groepsleider, bereikbaar op 06-53417266. Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Karen Bongers, Talent Acquisition Specialist.

Een Pre-Employment Screening maakt onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. In al die tijd is er natuurlijk veel veranderd. En verandering is goed: het maakt ons beter. We maken nieuwe ambities werkelijkheid en ontdekken andere landen en markten. Altijd met aandacht voor duurzaamheid, ruimte voor elk individu en vanuit ons hart. Tijdens deze zoektocht staat 1 ding centraal: wij willen voor iedereen het perfecte kopje koffie of thee. Vandaag de dag zijn onze koffie- en theeproducten verkrijgbaar in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 merken. Denk aan karaktervolle merken zoals L’OR, Senseo, Douwe Egberts en Pickwick. JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland.

Hoe is het om voor JDE te werken? Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. We houden van de dialoog en waarderen een goede discussie. We dagen elkaar uit en steunen elkaar. Onze snelle, gerichte en positieve energie houdt ons in beweging. Zo groeien we. Als organisatie, als team en als individu. Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!